Veilig Mailen met een webformulier


Beschikt u zelf niet over een Veilig Mailen-oplossing die aan de technische vereisten voldoet, dan kunt u gebruik maken van Veilig Mailen met een webformulier. Voor zaken tussen studenten en hun onderwijsinstelling hebben we een speciaal webformulier Studentenzaken.

Maakt u gebruik van een van deze webformulieren dan sturen wij u een ontvangstbevestiging met een vermelding van de bijlagen (documentnamen) die we ontvangen hebben. Dit is uw bewijs dat wij uw stukken hebben ontvangen en in behandeling zullen nemen. U vindt bij het gebruik van ons webformulier geen bericht in uw eigen mailbox onder ‘Verzonden items’.

Verificatie

Bij het gebruik van het webformulier wordt uw e-mailadres geverifieerd en uw telefoonnummer gevraagd en geverifieerd door middel van een code die u via sms wordt toegestuurd. Deze combinatie van e-mailadres en telefoonnummer, wordt door ons bewaard en iedere volgende keer dat u gebruik wilt maken van het webformulier opnieuw gebruikt ter verificatie. Mocht uw mobiele telefoonnummer sinds de vorige keer gewijzigd zijn, dan kunt u dit niet zelf wijzigen. Neem dan contact op met de Raad van State om het telefoonnummer door ons te laten wijzigen. Als u een jaar geen gebruik heeft gemaakt van het webformulier, worden uw contactgegevens bij ons verwijderd, en zal u zich een volgende keer opnieuw moeten aanmelden.

Spelregels

Let erop dat de opmaak van uw bericht en de bijlagen voldoen aan onze spelregels.

Contact

Heeft u meer toelichting of hulp nodig of wilt u uw telefoonnummer wijzigen voor gebruik van Veilig Mailen via een webformulier? Op de pagina Veilig Mailen vindt u contactinformatie.


Beschikt u zelf niet over een Veilig Mailen-oplossing die aan de technische vereisten voldoet, dan kunt u gebruik maken van Veilig Mailen met een webformulier.

Studenten en onderwijsinstellingen kunnen gebruikmaken van het webformulier Studentenzaken.

Over Veilig Mailen met de Raad van State zijn spelregels opgesteld.