De app van Raad van State


Onze app: gebruik hem!

Raad van State staat voor snelle en volledige informatieverstrekking en goede dienstverlening. Dat doen we niet alleen via deze website, maar ook via onze app. Lees op deze pagina wat de app te bieden heeft en hoe u deze kunt gebruiken.

Installatie

U kunt de app activeren via de link https://app.raadvanstate.nl/

Plaats het icoon vervolgens op uw werkblad dan heeft u de app altijd bij de hand.

Hulp nodig?

Via een vraag- en antwoordpagina geven wij antwoorden op vragen over het installeren van en het gebruiken van de app.

Optimale nieuwsvoorziening en -attendering

Onze app is gericht op snelle nieuwsvoorziening. U vindt er een overzicht van de meest actuele nieuwsberichten, adviezen van de Afdeling advisering en uitspraken van de Afdeling bestuursrechtspraak.

Persoonlijk abonnement

U kunt een persoonlijk abonnement nemen. U krijgt dan een overzicht van adviezen die betrekking hebben op de ministeries die u heeft geselecteerd. Bij uitspraken kunt u selecteren op rechtsgebied.

Het abonnement is device-gebonden. Dit heeft als voordeel dat u geen account hoeft aan te maken. Gebruikt u de app op verschillende devices, dan stelt u op elk device een afzonderlijk abonnement in.

Pushnotificaties

In het instellingenmenu kunt u aangeven of uw pushnotificaties wilt ontvangen. U krijgt dan een bericht zodra er een nieuwsbericht, advies of uitspraak is gepubliceerd waarop u zich heeft geabonneerd. De pushnotificatie werkt helaas (nog) niet op devices die op iOS draaien (Apple).