Evenementenagenda - januari 2022


Zolang de coronamaatregelen gelden, vinden er geen (lunchpauze)concerten, groepsbezoeken en rondleidingen plaats in het gebouw van de Raad van State. Pas wanneer blijvende versoepelingen worden doorgevoerd, beginnen we weer met het plannen en organiseren van deze activiteiten. Zodra hierover meer duidelijkheid is, vindt u alle informatie hierover in deze evenementenagenda.

De Raad van State opent normaal gesproken zijn deuren op verschillende momenten gedurende het hele jaar voor het publiek.

Zo organiseert de Raad van State iedere tweede en vierde woensdag van de maanden september tot en met juni gratis lunchpauzeconcerten in de Gotische zaal. Ook worden er vrijdagmiddagconcerten georganiseerd.
Daarnaast stelt de Raad van State Paleis Kneuterdijk open tijdens de Dag van de Architectuur in juni en tijdens de Open Monumentendagen in het tweede weekend van september.

januari

Zoekfilter
Datum

Lunchpauzeconcerten

Bätzorgel

Normaal gesproken vinden iedere tweede en vierde woensdag van de maanden september tot en met juni gratis lunchpauzeconcerten plaats in de Gotische zaal.