Evenementenagenda - oktober 2021


Zolang in de samenleving de norm van de anderhalve meter afstand geldt, vinden er geen (lunchpauze)concerten, groepsbezoeken en rondleidingen plaats in het gebouw van de Raad van State. Wij hopen dat we vanaf 1 januari 2022 deze activiteiten en bijeenkomsten weer kunnen organiseren. Zodra hierover meer duidelijkheid is, vindt u alle informatie in deze evenementenagenda.

De Raad van State opent normaal gesproken zijn deuren op verschillende momenten gedurende het hele jaar voor het publiek.

Zo organiseert de Raad van State iedere tweede en vierde woensdag van de maanden september tot en met juni gratis lunchpauzeconcerten in de Gotische zaal. Ook worden er vrijdagmiddagconcerten georganiseerd.
Daarnaast stelt de Raad van State Paleis Kneuterdijk open tijdens de Dag van de Architectuur in juni en tijdens de Open Monumentendagen in het tweede weekend van september.

oktober

Zoekfilter
Datum

Lunchpauzeconcerten

Bätzorgel

Normaal gesproken vinden iedere tweede en vierde woensdag van de maanden september tot en met juni gratis lunchpauzeconcerten plaats in de Gotische zaal.