Evenementenagenda - mei 2021


In verband met het coronavirus vinden er in ieder geval tot 1 juli 2021 geen externe evenementen en sociale activiteiten plaats in het gebouw van de Raad van State. Dat betekent dat er tot die tijd geen (lunchpauze)concerten, groepsbezoeken en rondleidingen worden georganiseerd. Wanneer wij weer evenementen kunnen organiseren, vindt u alle informatie daarover in deze evenementenagenda.

De Raad van State opent normaal gesproken zijn deuren op verschillende momenten gedurende het hele jaar voor het publiek.

Zo organiseert de Raad van State iedere tweede en vierde woensdag van de maanden september tot en met juni gratis lunchpauzeconcerten in de Gotische zaal. Ook worden er vrijdagmiddagconcerten georganiseerd.
Daarnaast stelt de Raad van State Paleis Kneuterdijk open tijdens de Dag van de Architectuur in juni en tijdens de Open Monumentendagen in het tweede weekend van september.

In deze maand zijn er geen evenementen.

Zoekfilter
Datum

Lunchpauzeconcerten

Bätzorgel

Normaal gesproken vinden iedere tweede en vierde woensdag van de maanden september tot en met juni gratis lunchpauzeconcerten plaats in de Gotische zaal.