Woo-verzoek indienen


Woo staat voor Wet open overheid. Met een Woo-verzoek vraagt u de Raad van State om informatie en documenten openbaar te maken over een bepaald onderwerp. De Raad van State maakt al veel informatie openbaar op zijn website, zoals u kunt lezen op de informatiepagina over de Wet open overheid op deze website. Is de informatie die u zoekt niet openbaar? Dan kunt u een Woo-verzoek indienen. Het makkelijkst is het om dit te doen via onderstaand formulier. Uw gegevens zijn dan direct goed ingevuld en u ontvangt per mail een bevestiging van uw verzoek. Let op voordat u het formulier invult: de Woo geldt niet voor informatie en documenten van de Afdeling bestuursrechtspraak.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw gegevens

Mocht u bij uw verzoek een bijlage mee willen sturen dan kan dat. Deze bijlage mag niet meer dan 20 MB bedragen. Heeft u meerdere bijlagen, dan kunt u deze tot een bestand bundelen.

De Raad van State gebruikt de gegevens die u hier hebt ingevuld alleen om op uw bericht te reageren of aan uw verzoek te voldoen. De Raad van State bewaart uw gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.