Presentatie jaarverslag 2014 op donderdag 9 april

Gepubliceerd op 3 april 2015

Op donderdag 9 april verschijnt het jaarverslag van de Raad van State over 2014. Ook dit jaar zal op die dag vanaf 10.00 uur het gehele jaarverslag online beschikbaar zijn via jaarverslag.raadvanstate.nl.

Op dat moment presenteren vice-president Donner en voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak Polak het jaarverslag in Perscentrum Nieuwspoort.

Het jaarverslag bevat de vertrouwde rubrieken en onderdelen zoals het jaarlijkse beeld in cijfers van de beide taken en de overzichten van legisprudentie en jurisprudentie over 2014. Ook zijn de legisprudentie- en jurisprudentieoverzichten van de voorgaande jaren gedigitaliseerd, zodat op een eenvoudige manier kan worden gezocht in de databank die de ontwikkeling van de legisprudentie en jurisprudentie in de afgelopen jaren weergeeft.
De algemene, beschouwende delen over de Raad van State en zijn beide Afdelingen, advisering en bestuursrechtspraak, zijn eveneens op deze speciale website te vinden.

Maar deze algemene beschouwingen verschijnen ook in druk. Deze papieren uitgave zal op donderdag 9 april vanaf 10.00 uur via de website te downloaden of te bestellen zijn.