Functie van secretaris van de Raad van State per 1 januari 2016 vacant

Gepubliceerd op 14 maart 2015

Op 1 januari 2016 vertrekt de secretaris van de Raad van State, mr. H.H.C. Visser, in verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. De Raad van State is dus op zoek naar een nieuwe secretaris (m/v).

In de zaterdagedities van De Volkskrant, Trouw en NRC Handelsblad van 14 maart 2015 is hiervoor een advertentie gepubliceerd. Deze verwijst voor informatie over het functieprofiel van de secretaris naar de website van de Raad van State.

U kunt hier de volledige tekst van het functieprofiel van de secretaris lezen.

In dit stuk zijn de gewenste competenties/vaardigheden en kennis/ervaring opgenomen. Maar eerst vindt u daarin informatie over de functies en de organisatie van de Raad van State en de ontwikkelingen die op dit moment en in de nabije toekomst plaatsvinden 'in de omgeving van de Raad'. Onderaan het functieprofiel staat meer informatie over de sollicitatieprocedure en staan de relevante contactgegevens.

Het Bureau Algemene Bestuursdienst begeleidt de sollicitatieprocedure. Belangstellenden kunnen tot en met 29 maart 2015 solliciteren. De sollicitatiegesprekken zijn voorzien in de tweede helft van april.