Raad van State komend weekend moeilijk bereikbaar vanwege ICT-werkzaamheden

Gepubliceerd op 19 december 2014

Op zaterdag 20 en zondag 21 december wordt het computernetwerk van de Raad van State vervangen. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van de Raad van State en zijn ICT-dienstverlening.

U moet er rekening mee houden dat u de Raad van State het gehele weekend niet per telefoon kunt bereiken. Ook werken het digitaal loket en de systemen op de website zoals de e-mailservice en het voortgangsoverzicht niet of niet naar behoren. U kunt komend weekend wel via de fax (hoger)beroepschriften en andere processtukken indienen, maar ook hier moet u er rekening mee houden dat bij grote belasting het faxverkeer beperkt mogelijk is.

In geval van uiterste nood, dus als zeer dringend een uitspraak nodig is van de Afdeling bestuursrechtspraak die niet kan wachten tot maandagochtend, dan is het telefoonnummer van de piketdienst bereikbaar.

Op maandag 22 december, de eerstvolgende werkdag, is de Raad van State weer op de gebruikelijke manier bereikbaar via telefoon, digitaal loket en fax en kunt u ook weer gebruik maken van de overige services.