Prinses Christina Concours


Datum
Plaats in agenda
Tijd
vanaf 14:00
Omschrijving

Op zaterdagmiddag 23 april is het zover: dan vindt de Nationale Finale van het Prinses Christina Klassiek Concours plaats! In Amare in Den Haag kunt u genieten van zes prachtige optredens van een nieuwe generatie klassieke musici. Komt u luisteren? 

He Klassiek Concours bestaat uit zes voorrondes, een halve finale en een finale. Dit jaar waren de voorrondes digitaal. Deelnemers konden een filmpje met daarop hun performance opsturen. Een jury beoordeelde de deelnemers en koos de regiofinalisten uit. Zij speelden in prachtige zalen in de Nederlandse provincies voor camera's en de jury. De halve finale vond plaats in Utrecht. De grootste talenten van dit jaar treden op tijdens de Nationale Finale op 23 april. Een spannende dag dus! 

Als bezoeker van De Nieuwe Kerk concerten bent u wellicht ook geïnteresseerd in onze concoursen. Vandaar dat wij u dit bericht sturen. De kaartverkoop is deze week van start gegaan. Via de website van cultuurhuis Amare in Den Haag kunt u kaarten bestellen voor de Nationale Finale. Bent u erbij? Klik op onderstaande button om naar de ticketpagina te gaan.

Ik wil graag kaarten bestellen.

Programma

  • 14.00 uur Concertzaal open
  • 14.30 uur Aanvang programma

Optredens van 6 Finalisten (ieder ongeveer 10 minuten)

  • 16.15 uur Pauze beneden
  • 16.45 uur Vervolg programma met een pauzeact
  • +/- 17.00 uur Prijsuitreiking
  • +/- 17.30 uur Einde programma

Locatie

Amare   
Spuiplein 50   
2511 DG Den Haag   

Bereikbaarheid   
Amare is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto, te voet of met de fiets. Bussen en trams stoppen voor de deur en Den Haag Centraal ligt op loopafstand van het theater. In de buurt van Amare zijn diverse parkeergarages (o.a. Turfmarkt, Stadhuis en Veerkaden).

We zouden het fantastisch vinden als u de talenten komt aanmoedigen. Tot 23 april in Amare!