Lunchpauzeconcert Stichting Muziek in de Gotische Zaal


Datum
Plaats in agenda
Omschrijving

Programma lunchpauzeconcert

Johann Sebastian Bach (1685-1750)
Duetto III G dur
Orgel

Klarinet solo, nader aan te kondigen

Calliope Tsoupaki (1963)
Pour Notre-Dame (17 april 2019)
Orgel

Robert Muczynski (1929-2010)
Uit: Time Pieces Op. 43
Andante expressivo
Allegro moderato
Klarinet en piano

Over de musici

Koen Ubaghs (1997) begon op vijfjarige leeftijd aan de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord te Lanaken met klarinetlessen. In 2012 werd hij toegelaten tot de klas ‘Young Talented People’ op het conservatorium in Maastricht. In 2017 haalde hij, als klarinetduo, een eerste prijs in de regionale finale van het Prinses Christina Concours. Verder volgde Koen masterclasses bij Jean-Luc Votano, Nathalie Lefèvre, Arno Piters, Ivo Lybeert, Bart Watté en James Campbell.
Koen Ubaghs
Koen Ubaghs
 
Jos van der Kooy (1951) geniet een internationale reputatie als concertorganist, improvisator en kerkmusicus. Sinds 1966 werkt hij als kerkmusicus in Amsterdam, in de functie van cantor en organist van de Westerkerk sinds 1981. Van 1991 tot 2017 was hij stadsorganist van Haarlem, en zo vaste bespeler van het Müller-orgel. In 2007 werd hij benoemd tot organist van de Gotische zaal van de Raad van State in Den Haag.

Ga voor meer informatie naar www.josvanderkooy.com.

Jos van der Kooy
Jos van der Kooy

Marjan Fey behaalde het diploma uitvoerend musicus piano aan het Conservatorium van Amsterdam. Vervolgens studeerde ze in Londen bij John Bingham. Ze heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van solisten en koren. Daarnaast werkt ze als koordirigent en kerkorganist. Haar orgelopleiding volgde ze bij Klaas Bolt.

Marjan Fey
Marjan Fey