Vreemdelingenuitspraken op vernieuwde website Raad van State

Gepubliceerd op 14 januari 2008

De website van de Raad van State (www.raadvanstate.nl) is vernieuwd. Niet alleen is de site gebruiksvriendelijker geworden. Nieuw is dat alle vreemdelingenuitspraken van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State op de site staan. Daarmee worden alle rechtsgebieden nu gepubliceerd. Verder is het zoeken naar uitspraken en wetgevingsadviezen makkelijker geworden en biedt de website veel algemene informatie over de Raad van State.

Bijna alle uitspraken van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad zijn nu op de website te vinden. De uitspraken in hoofdzaken worden er elke woensdagochtend op geplaatst. Ook alle uitspraken in voorlopige voorzieningen van de Afdeling bestuursrechtspraak zijn te vinden op de site. Deze worden elke werkdag 's middags op de site gepubliceerd. Alle openbare wetgevingsadviezen van de Raad van State staan eveneens op de site.

De nieuwe website van de Raad van State biedt ook de mogelijkheid om via e-mail op de hoogte te worden gehouden van actuele informatie over de Raad van State. Zo kunt u gebruik maken van de e-mail service van de Raad. Die zorgt ervoor dat u een aankondiging van de datum van een uitspraak van uw keuze in uw mailbox krijgt. Volgt u verder regelmatig persberichten, mediagevoelige uitspraken van de Raad van State of bent u geïnteresseerd in de toespraken van Vice-President Tjeenk Willink? Via de abonnementenservice blijft u daarvan kosteloos op de hoogte.

Vertegenwoordigers van de media kunnen voor meer informatie contact opnemen met afdeling persvoorlichting van de Raad van State: 070 - 426 45 20 of 070 - 426 47 73.