In-Housedagen en bezoeken


In-Housedagen

Wegens onvoorziene omstandigheden kan de In-Housedag die gepland stond op 19 november 2021 niet doorgaan. Studenten die zich al hebben aangemeld krijgen hier binnenkort persoonlijk bericht over.

Vind je het leuk om een keer deel te nemen aan een In-Housedag bij de Raad van State en ben je masterstudent rechten of werk je als jurist? Laat het ons dan weten via werken@raadvanstate.nl, dan houden we je op de hoogte zodra we een nieuwe datum hebben geprikt.

Bezoeken

Normaal gesproken kun je een bezoek aan de Raad van State brengen met bijvoorbeeld jouw faculteits-, studie- of studentenvereniging.

Tijdens zo'n bezoek vertellen we je meer over (werken bij) de Raad en woon je een zitting bij van de Afdeling bestuursrechtspraak. Zo krijg je een goede indruk van het werk van de Afdeling bestuursrechtspraak. We stemmen elke excursie af op de wensen en mogelijkheden van de groep.

Wij organiseren in verband met de coronamaatregelen op dit moment nog geen groepsbezoeken. Wij hopen dat we snel weer groepen kunnen ontvangen in het gebouw van de Raad van State. Zodra hierover meer duidelijkheid is, vind je die informatie op deze pagina.

Mocht je meer willen weten, neem dan contact op met publieksvoorlichting via voorlichting@raadvanstate.nl of bel 070 - 426 4251 of 070 - 426 4025.