Raad van State gesloten donderdag 21 juli, vrijdag 22 juli en maandag 25 juli

Gepubliceerd op 19 juli 2016

De Raad van State bouwt een extra zittingszaal. Een bestaande vergaderzaal op de eerste etage wordt omgebouwd tot zittingszaal en er wordt in het publieksgedeelte bij de zittingszalen een doorgang gemaakt naar deze nieuwe zaal.

In verband met ingrijpende sloop- en breekwerkzaamheden, die veel overlast zullen veroorzaken, is de Raad van State gesloten op donderdag 21, vrijdag 22 en maandag 25 juli. Dit betekent dat medewerkers van de Raad van State op deze dagen telefonisch niet te bereiken zijn. Poststukken die de Raad van State op deze dagen ontvangt, worden geregistreerd met de datum van ontvangst, maar worden pas later gelezen en verwerkt. Dit geldt ook voor stukken die per fax worden gestuurd.

Op de eerstvolgende werkdag, dinsdag 26 juli, worden deze stukken gelezen en verwerkt. Vanaf dinsdag 26 juli is de Raad van State ook weer gewoon bereikbaar tijdens kantooruren.

Zaken met zeer grote spoed

Wilt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen dat vanwege grote spoed niet kan wachten tot dinsdag 26 juli? Neem dan contact op met het algemene telefoonnummer van de Raad van State. Dit nummer is: 070 - 426 44 26.