Persconferentie Raad van State op donderdag 3 april 2014

Gepubliceerd op 31 maart 2014

Ter gelegenheid van de presentatie van het Jaarverslag 2013 houdt de Raad van State op donderdag 3 april om 10.00 uur een persconferentie in Internationaal Perscentrum Nieuwspoort (Wandelganger I). Tijdens deze bijeenkomst presenteert vice-president mr. J.P.H. Donner het jaarverslag van de Raad en besteedt hij aandacht aan de adviserende taak in 2013. De voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak, mr. J.E.M. Polak, gaat in op de rol van de Raad als hoogste bestuursrechter in 2013.

Het jaarverslag van de Raad van State zal vanaf 3 april online beschikbaar zijn als website. De algemene, beschouwende delen over de Raad en een uiteenzetting van de beide taken, advisering en bestuursrechtspraak, verschijnen ook in druk.

Vertegenwoordigers van de media kunnen dit gedrukte exemplaar en een persbericht onder embargo ophalen bij de afdeling persvoorlichting van de Raad van State. Adres: Kneuterdijk 22 in Den Haag. Zij kunnen ook een verzoek doen om deze stukken per post toegestuurd te krijgen. Deze kunnen echter pas op maandag 31 maart worden verzonden. Zij moeten er dus rekening mee houden dat de stukken in dat geval op zijn vroegst op dinsdag 1 april in hun bezit zijn.

Op bovengenoemde stukken rust een embargo tot donderdag 3 april 2014, 10.00 uur.

Voor meer informatie en voor aanmelding om bij de persconferentie aanwezig te zijn, kunt u contact opnemen met Pieter-Bas Beekman van de afdeling Communicatie van de Raad van State.
Telefoon: 070 - 426 47 73 of 06 - 52 07 70 04
E-mail: [email protected]